top of page

BRUILOFT

Mick & Naomi112.jpg

YOUR MEMORIES ARE WORTH IT

Het vertellen van jullie liefdevolle en persoonlijke verhaal is waar mijn grote passie ligt. Jullie foto's zijn meer dan alleen mooie plaatjes. Ze zijn de documentatie van het begin van je huwelijk. Ze bevatten herinneringen die je een leven lang zult koesteren.

Wat mijn werk onderscheidt, is de manier waarop je je voelt als je met mij fotografeert. Zelfverzekerd, comfortabel en genietend van het moment.

Ben jij op zoek naar fotograaf met een romantische stijl, elegante details en een modisch tintje? Informeer snel en of jouw trouwdatum nog beschikbaar is!

 

1.

CONTACT

Wanneer jullie het contactformulier zo volledig mogelijk invullen, kan ik direct inspelen op jullie wensen.

2.

GESPREK

Na contact via de mail kunnen wij een kennismakingsgesprek inplannen. Dit kan digitaal of in persoon indien de afstand dit toelaat.

3.

EEN KEUZE MAKEN

Wanneer jullie enthousiast zijn na afloop van het gesprek met mij, kiezen jullie het aantal uur trouwfotografie.

4.

DATUM VASTLEGGEN

Jullie trouwdatum wordt bevestigd in mijn agenda door een aanbetaling van 25%. Vervolgens is het uitkijken naar jullie trouwdag!

"Vanaf het kennismakingsgesprek hadden wij direct een goede klik met Marlies. Op de dag zelf liet ze ons comfortabel voelen en dit is terug te zien in het eindresultaat. Het ongedwongen en spontane gevoel straalt van de foto's af en heb mij nog nooit zo mooi gevoeld!"

Nienke & Joost


START BIJ €1099 VOOR 4 UUR FOTOGRAFIE
€150 voor elk extra uur

Inclusief:

• vrijblijvend kennismakingsgesprek
• preview
• nabewerkte foto's in hoge resolutie
• USB
• download link
• persoonlijk online galerij
• fine art trouwalbum

Exclusief reiskosten: €0,25 per km vanaf postcode 3826

Marlies Wynolts Photography - mw trouw4_edited.jpg

AANVRAAG TROUWFOTOGRAFIE

Ik ben benieuwd naar jullie liefdesverhaal en hoor graag meer over jullie trouwplannen. Stuur me een mailtje en ik zal je een uitgebreide folder toesturen met alle informatie.

Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem binnen 48 uur contact met je op. Nog geen reactie gehad? Controleer dan voor de zekerheid je spam inbox.

BEDANKT!

bottom of page