PRIJZEN

Mick & Naomi112.jpg

PRESERVE THE MEMORIES YOU HOLD SO DEAR

Het vertellen van jullie liefdevolle en persoonlijke verhaal is waar mijn grote passie ligt. Ik wil dat mijn koppels optimaal genieten van de tijd met familie en vrienden op hun bruiloft. 

 

Mijn stijl is te omschrijven als licht, romantisch en elegant met een modisch tintje. Voor bruiloften door heel Nederland (en daarbuiten) kun je mij boeken als bruidsfotograaf. Stuur mij een mailtje om te kijken of jullie datum nog beschikbaar is!

"Vanaf het kennismakingsgesprek hadden wij direct een goede klik met Marlies. Op de dag zelf liet ze ons comfortabel voelen en dit is terug te zien in het eindresultaat. Het ongedwongen en spontane gevoel straalt van de foto's af en heb mij nog nooit zo mooi gevoeld!"

Nienke & Joost

Bruiloft-Brigitte-Huib233.jpg

Fresh

Bruiloft-Brigitte-Huib209.jpg

Fresh

MARKET

Bruiloft-Brigitte-Huib271.jpg

Fresh

MARKET

BRUILOFTEN
Start bij €1099,- voor 4 uur fotografie

Altijd inbegrepen: vrijblijvende kennismaking, sneak preview, nabewerkte foto's op USB, fine art wedding album, en een persoonlijke online galerij.

LOVE SHOOT
€150,-

Een verloving/anniversary/love shoot is inclusief een ruime selectie foto's digitaal aangeleverd en een persoonlijke online galerij.

LIFESTYLE PORTRET SHOOT
€150,-

Een zwangerschap/newborn/gezins shoot is inclusief een ruime selectie foto's digitaal aangeleverd en een persoonlijke online galerij.

NEEM CONTACT OP

Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem binnen 48 uur contact met je op. Nog geen reactie gehad? Controleer dan voor de zekerheid je spam inbox.

BEDANKT!