LOVE & LIFESTYLE

FAMILIESHOOT TOT 5 PERSONEN - €150

Ik zet jullie gezin dolgraag op de foto zoals jullie zijn. Bij jullie thuis of op een buitenlocatie waar jullie graag komen en plezier beleven. Geen statische familieportretten maar ongedwongen foto's waar het plezier vanaf straalt.

FAMILIESHOOT 5 - 10 PERSONEN - €200

Hebben jullie een grote familie en willen jullie dit graag laten vastleggen als mooie herinnering voor later? Fotoshoots vinden altijd plaats op een mooie locatie die jullie zelf of samen met mij uitkiezen. Op locatie zijn jullie en ik veel vrijer waardoor ik mooi de spontane momenten kan vastleggen.

LOVESHOOT - €150

Verliefd, verloofd, getrouwd? Ik wil jullie vastleggen zoals als jullie zijn. Een heerlijke ontspannen shoot op een prachtige locatie, zodat ik jullie een herinnering mee kan geven voor later. Tijdens de love shoot ligt de nadruk op jullie persoonlijkheden, humor en natuurlijk jullie relatie. Op deze manier krijgen jullie unieke foto's waarin jij en je partner elkaar herkennen.

NEWBORNSHOOT - €150

Is er een babytje op komst? Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen als herinnering voor later. Newborn fotografie vind normaal gesproken bij jullie thuis plaats binnen twee tot drie weken na de geboorte. Is de baby al geboren en ben je iets later in deze nieuwe fase? Dat is natuurlijk ook geen probleem. We plannen de fotoshoot voor jullie kleintje zo snel mogelijk in.

ZWANGERSCHAPSSHOOT - €150

Ben jij in blijde verwachting en laat je dit prachtige beeld graag vastleggen? Het liefst doe ik dit rond de 31e/32e week van de zwangerschap. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen overleggen wij op welke locatie we de shoot willen laten plaatsvinden. Neem gerust contact op voor meer informatie.

VOOR ELKE SHOOT GELDT:

♥  INCLUSIEF 20 DIGITALE BESTANDEN IN HOGE RESOLUTIE

 

♥  DUUR VAN +/- 60 MINUTEN

 

♥  EXCLUSIEF REISKOSTEN VAN €0,30 CENT PER KM BEREKEND VANAF POSTCODE 3826

Spreekt mijn stijl je aan en zou je graag meer informatie willen ontvangen over andere soorten shoots?

Neem dan contact met mij op en samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.

COPYRIGHT © 2021 MARLIES WYNOLTS PHOTOGRAPHY | TROUWFOTOGRAAF | AMERSFOORT

|

|

  • Instagram
  • Facebook