top of page

YES! Jullie gaan trouwen!

Mijn trouwfotografie biedt je de mogelijkheid om elk doordacht gepland detail van je bruiloft vast te leggen, samen met de herinneringen die je maakt met de mensen die het belangrijkst voor je zijn.
 
Het is voor mij een eer om deel uit te maken van jullie speciale momenten. Maar bovenal beschouw ik het als mijn voorrecht om ervoor te zorgen dat je nog vele jaren kunt nagenieten van de momenten en details die je dag zo bijzonder maken.

trouwfotograaf bruidsfotograaf bruiloft bruidspaar taart

MIJN STIJL

Het Schrijven Van Romantische Liefdes Verhalen.

Ben je op zoek naar dromerige, romantische beelden met natuurlijk licht in een ontspannen setting, maar ook naar een goed georganiseerd en uitgevoerd proces, dan heb je geluk.

 

Als er één ding is dat ik hebben geleerd heb van alle bruiloften, dan is het dit: De meest prachtige trouwfoto's leggen echte, natuurlijke momenten vast met minimale tussenkomst en productie.

 

Mijn doel is eenvoudig: ik wil dat jouw trouwdag moeiteloos en vol vreugde is, zodat je aanwezig kunt zijn en kunt genieten van je dag. En ik wil dat de foto's jullie helpen om jullie trouwdag nog vele jaren te herbeleven.

JULLIE GAAN TROUWEN, EN NU?

Samen Doorlopen Wij De Volgende Stappen:

01

KENNISMAKING

We plannen een gesprek waarin ik alles vertel over mijn werk als trouwfotograaf en jullie mij meer vertellen over jullie droom bruiloft.

02

trouwfotograaf bruidsfotograaf bruiloft bruidspaar bruidegom boeket

OFFERTE

03

Bij een wederzijdse klik maak ik een offerte op die twee weken geldig is. Na het tekenen van deze offerte vraag ik een aanbetaling van 25%. Jullie trouwdag staat nu officieel in mijn agenda.

DETAIL GESPREK

Ongeveer een maand voor jullie bruiloft voer ik met jullie een detail gesprek. Zo ben ik op de hoogte van de planning en goed voorbereid voor alle momenten die gaan komen.

04

TROUWDAG

05

Het plannen en regelen is voorbij! Tijd om volop te genieten van jullie trouwdag. Kunnen ontspannen is ontzettend belangrijk voor de foto's. Ik houd jullie planning in de gaten zodat jullie kunnen focussen op het vieren van deze bijzondere dag.

GALERIJ

Binnen enkele dagen na de bruiloft ontvangen jullie een preview. Vervolgens ontvangen jullie alle bewerkte foto's binnen 8 weken via een Wetransfer en in een online galerij. Van jullie favorieten selectie maak ik jullie trouwalbum.

trouwfotograaf bruidsfotograaf bruiloft bruidspaar bruid trouwjurk
trouwfotograaf bruidsfotograaf bruiloft bruidspaar trouwen

WAT KOST EEN TROUWFOTOGRAAF

PRIJZEN

Je boekt mij als fotograaf op jullie bruiloft voor het starttarief van €1299,- voor 4 uur.

Voor ieder extra uur dat je zou willen afnemen betaal je € 175,-.

 

Dit is exclusief reiskosten van €0,25 per km vanaf postcode 3826.

MEER DAN ALLEEN FOTO'S

Inclusief

Twee uitgebreide gesprekken: kennismaking & detail.

Veel foto's: Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto's.

Binnen 1 week na de bruiloft een preview met maar liefst 50 bewerkte foto's.

Een online galerij, deelbaar met vrienden en familie.

Een luxe fotoalbum.

Een hele enthousiaste fotografe die heel graag met jullie meedenkt en er samen met jullie een hele mooie dag van gaat maken!

trouwfotograaf bruidsfotograaf bruiloft bruidspaar ringen trouwen
bottom of page